Blog Brigád

Blog Brigád

Ajtónyitás - Ajtózár nyitása

2016. április 03. - webes1

Ajtónyitás - Ajtózár nyitása

 

Amikor ki vagy bezárjuk magunkat akkor vagy ajtónyitás szóra keresünk rá vagy pedig ajtózár nyitás szóra. A két szó között csak nyelvi dilemma. Ha kizártuk magunkat mert elveszett a kulcs, vagy csak egyszerűen becsapódik az ajtó mögöttünk ajtónyitás, ajtózár nyitás szolgálatra van szükségünk. Én tudok ajánlani önöknek egy céget mely, becsületesen, precízen és minőségi munkát végeznek.

ajtonyitas1.jpgA minap ép egy kedves ismerősömmel esett meg az a balszerencsés dolog, hogy mentem hozzá vendégségbe Budapestre és míg lejött engem beengedni addig becsapódott az ajtó, persze a kulcs bent a zárban kívül pedig nem volt kilincs. Próbálgattuk mi kinyitni a zárat azzal a híres bankkártyás módszerrel mint már annyiszor mutogatnak a youtubon, de persze annyi lett a végeredménye, hogy eltörtük a kártyámat, de az ajtó akkor sem nyílt ki. Így nem volt más választásunk hívtunk egy ajtónyitó mestert. Szerencsére mindösszesen fél órát kellet várnunk és meg is érkezett ( addig is jót beszélgetünk). A nyitás nem tart tovább 2percnél és igen reális árat kellet fizetni érte. Így utólag bár ne próbálkoztunk volna, mert legalább a bankkártyám megmaradt volna. ( utólag persze könnyű okosnak lenni :-) )  

Ha esetleg valaki bármikor ilyen, vagy hasonló helyzetbe kerülne, bár nem kívánom senkinek sem, de emberek vagyunk és tévedünk tudom ajánlani a http://www.ajtonyitas-zarnyitas.hu szakembereit. Nem ők segített anno, csak annyit tudok mondani róluk, hogy gyorsak, precízek,olcsók.   Nekünk ennyi volt a legfontosabb. Ja és hála az istennek nem voltak bunkók sem, ami ma már igen ritka emberi társadalomra mondható el.

Remélem ezzel a kis bejegyzésemmel tudtam valakinek segíteni. Sosem lehet tudni mikor jár az ember hasonló cipőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://blogbrigad.blog.hu/api/trackback/id/tr348557892
süti beállítások módosítása