Blog Brigád

Blog Brigád

Zárszerviz gyorsan

2016. április 03. - webes1

 

Gyors zárszerviz ha azonnal kel a segítség

 

Mikor veszi igénybe az ember a zárszerviz mestereket?! Erre igen egyszerű a válasz minden esetben amikor problémánk van a zárral. Legyen az zárnyitás, zárcserem zárszerelés, zárjavítás és egyéb záras probléma. A zárszerviz egy szél skálán mozgó tevékenység, mely nem csak konkrétan egyetlen egy problémára összpontosít. Épen ezért is kell megfelelő szakembert hívni ha bármilyen ajtózár problémánk is van.  http://www.zarcsere.eu/zarszerviz.html

A zárszerviz számtalan ok miatt történhet. De történjen bármilyen oknál fogva, nincs az a baj, amit nem tudnánk orvosolni. Évek óta jelen vagyunk a piacon, és nem akadt még olyan zár a kezünkbe, amit ne tudtunk volna szervizezni.

1970596_1404114616526907_1431458515_n.jpgTermészetesen akadnak olyan helyzetek, amikor már nem tudunk egy zárat megmenteni. De olyan esetekben, amikor a zár akadozik, vagy a kulcs elkopott a javítás nem probléma. A zárszerviz egy hálás feladat. A zárak is hálásak szoktak lenni, ha jól bánnak velük. Azonban ha használatuk során ráncigálják és durván bánnak vele, azok is hálátlanok tudnak lenni.

Az esetek többségében régi típusú zárakhoz hívnak minket. Ezzel az a problémánk, hogy megjavítjuk ugyan az ügyfél kérésére, viszont nem szívesen. Mert tisztába vagyunk vele, hogy élettartamuk igen rövid lesz a szervizelés után is. Azonban ha a megrendelő ragaszkodik hozzá, úgy nincs mit tenni. Volt már rá példa, hogy egy régi zárat szervizeltünk meg, majd az pár hét múlva elromlott. Az ügyfél pedig felháborodva hívott fel minket, hogy azonnal menjünk a helyszínre, mert rosszul végeztük el a munkát. Holott pontos felvilágosítást kapott. Zárszerviz esetén mindig szeretjük a legmodernebb és legjobb védelmet nyújtó zárakat felszerelni. És nem azért, mert több pénzt szeretnénk keresni, hanem mert nekünk az ügyfelünk a legfontosabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://blogbrigad.blog.hu/api/trackback/id/tr418557958
süti beállítások módosítása